Dermags Skincare

Sunday, April 30, 2017


DERMAGS BB CUSHION
SPF 50 PA+++


DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen
yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV
selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi.

-> Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
-> Mencerahkan dan melembapkan wajah
-> Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
-> Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
-> Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
-> Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak
-> Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi

Cara penggunaan:

-> Sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan
dan sekatakan pada keseluruhan wajah.


Urutan Penggunaan
Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion

RM109.00 + POSLAJU RM10.00

FULL INFO >>>> www.dermags.info


SENARAI HARGA
DERMAGS SKINCARE


COMPLETE SET
RM429.00
[klik gambar untuk info]


BEAUTY SET
RM329.00
[klik gambar untuk info]



TRIAL SET
RM139.00
[klik gambar untuk info]


DERMAGS INTENSIVE BRIGHTENING SERUM
RM159.00
[klik gambar untuk info]


DERMAGS INTENSIVE REFINING CREAM
RM79.00
[klik gambar untuk info]


DERMAGS INTENSIVE BRIGHTENING SKIN SOFTENER
RM59.00
[klik gambar untuk info]


DERMAGS INTENSIVE BRIGHTENING CLEANSER
RM59.00
[klik gambar untuk info]


DERMAGS BB CUSHION
RM109.00
[klik gambar untuk info]



[sila klik]


hubungi stokis terdekat untuk
dapatkan konsultasi personal
dan untuk membuat pembelian

Tuesday, February 28, 2017



CARA PENGGUNAAN DERMAGS



[MACAMANA NAK GUNA DERMAGs ?]
.
Memandangkan ramai sgt yg tanya cara nak guna DERMAGs  Skincare ni, admin nak share cara penggunaan yg betul.
.
🔶DERMAGs  Intensive Brightening Cleanser🔶
.
✔Basahkan wajah anda dengan air suam dan pastikan tangan bersih.
✔Picitkan sedikit cleanser ke atas telapak tangan. Basahkan dengan air dan buihkan.
✔Oleskan secara lembut ke serata wajah dengan gerakan memijat selama kira2 seminit.
✔Bilas dengan air sejuk untuk mengecilkan liang pori yg telah terbuka dan memperbaiki peredaran darah pada wajah anda.
✔Keringkan wajah dengan tuala muka. Mesti wajah rasa fresh! 😄
✔Ikut suka nak pakai brapa kali sehari, tp 2 kali sehari masa mandi pun dah memadai.
✔If xde air suam dan air sejuk, pakai air biasa pun ok. Janji bersih. 👌
.
.
🔶DERMAGs Intensive Brightening Skin Softener🔶
.
✔Letakkan beberapa titis toner di atas kapas.
✔Ratakan secara lembut pada bahagian wajah.
✔Tepuk sedikit kawasan muka dengan telapak tangan.
✔Biarkan sapuan toner sehingga kering.
.
.
🔶DERMAGs Intensive Brightening Serum🔶
.
✔Letakkan beberapa titis (3-5) serum ke seluruh wajah dan leher.
✔Ratakan secara lembut. Jangan sental kuat2 plk muka tu ya!
✔Biarkan serapan serum pada wajah sehingga kering.
✔Digalakkan penggunaan 2 kali sehari untuk hasil yg lebih efektif (pagi lepas cuci muka dan malam sebelum tidur).
.
.
🔶DERMAGs Intensive Refining Cream🔶
.
✔Letakkan beberapa dot pada dahi, pipi, hidung dan dagu.
✔Sapukan secara nipis pada keseluruhan kulit wajah. Ingat, x perlu apply tebal2 sbb takkan beri lebih effect pon sebalikya akan rasa sticky berbanding rasa light.
✔Sapukan dan sekatakan dengan gerakan pusingan ke atas (memijat) di seluruh kawasan wajah.
✔Digunakan pada SIANG hari shj ya! 1 kali sehari.
.
.
🔶DerMAGs BB Cushion SPF50 PA++🔶
.
✔ Tekap span pada cushion.
✔Sapukan pada muka sehingga rata ke seluruh kwsn wajah secara perlahan.
.
.
🔶URUTAN PENGGUNAAN🔶
.
✔Cleanser --> Softener --> Serum --> Refining Cream --> BB Cushion
.
Harap dpt membantu anda semua ya cara penggunaan yg betul! 😄


DERMAGS BB CUSHION SPF 50+++




DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi.
->  Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
->  Mencerahkan dan melembapkan wajah
->  Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
->  Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
->  Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
->  Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak
->  Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi

Cara penggunaan:
->  Sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan dan sekatakan pada keseluruhan wajah.

Urutan Penggunaan
Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion

RM109 + Poslaju RM10.00

NOW AT 5% DISCOUNT AND FREE POSTAGE



FULL INFO >>>> www.dermags.info

Thursday, February 2, 2017





DERMAGS COMPLETE SET

DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml
DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener 50ml
DERMAGs Intensive Brightening Serum30ml
DERMAGs Intensive Refining Cream 10gm
DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ 1 unit


DERMAGs Intensive Brightening Cleanser
-> DERMAGs Intensive Brightening Cleanser adalah pembersih wajah bertekstur ringan dan halus yang sesuai untuk semua jenis kulit.
-> Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
-> Mengimbangi lebihan minyak yang terdapat pada kulit
-> Mencerahkan kulit secara semulajadi
-> Menjadikan kulit lebih sihat, segar, bersinar, dan awet muda


DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener
DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener adalah toner yang diformulasi untuk memberi kesan efektif kesegaran dan pencerahan wajah serta kelembapan maksima sepanjang hari.
-> Membantu mengimbangi pH kulit wajah
-> Mengecilkan liang-liang pori yang terbuka selepas proses mencuci muka
-> Memberikan lapisan pelindung pada kulit daripada terdedah dengan mineral seperti klorin
-> semasa membersihkan wajah
-> Mencerahkan wajah secara sekata
-> Melembapkan kulit sehingga mengurangi kekeringan apabila terdedah dengan sinar UV


DERMAGs Intensive Brightening Serum
-> DERMAGs Intensive Brightening Serum adalah serum penjagaan kulit wajah yang berupaya memberi kuasa serapan maksima 200% lebih berkesan untuk mencerah kulit wajah dan memperbaiki sel kulit.
-> Mencerahkan kulit wajah secara sekata
-> Merawat masalah kulit wajah (parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll)
-> Mengecilkan liang pori
-> Mengurangkan kedutan pada kulit wajah
-> Mengimbangi lebihan minyak
-> Mengatasi kulit kering dan kusam
-> Memulihkan sel kulit yang rosak
-> Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi

DERMAGs Intensive Refining Cream

DERMAGs Intensive Refining Cream membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit wajah dan menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit yang cerah, halus, dan gebu.
-> Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran, dan pencemaran alam sekitar
-> Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya
-> Membantu mencegah penuaan pramatang
-> Bertindak sebagai perlindungan untuk menutup kesan parut dan jeragat pada kulit wajah

Cara penggunaan (siang hari):
-> Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah.


DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++
DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi.
-> Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
-> Mencerahkan dan melembapkan wajah
-> Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
-> Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
-> Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
-> Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak
-> Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi


Urutan Penggunaan
Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion

RM429.00 + poslaju RM10.00 = RM439


FULL INFO >>>> www.dermags.info

**pembeli set ini akan layak untuk 10% diskaun seumur hidup untuk mana mana pembelian selepas ini





DERMAGS BEAUTY SET

KANDUNGAN PAKEJ (4 item)

DERMAGs Intensive Brightening Cleanser 50ml
DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener 50ml
DERMAGs Intensive Brightening Serum30ml
DERMAGs Intensive Refining Cream 10gm

DERMAGs Intensive Brightening Cleanser
-> DERMAGs Intensive Brightening Cleanser adalah pembersih wajah bertekstur ringan dan halus yang sesuai untuk semua jenis kulit.
-> Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
-> Mengimbangi lebihan minyak yang terdapat pada kulit
-> Mencerahkan kulit secara semulajadi
-> Menjadikan kulit lebih sihat, segar, bersinar, dan awet muda


DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener
DERMAGS Intensive Brightening Skin Softener adalah toner yang diformulasi untuk memberi kesan efektif kesegaran dan pencerahan wajah serta kelembapan maksima sepanjang hari.
-> Membantu mengimbangi pH kulit wajah
-> Mengecilkan liang-liang pori yang terbuka selepas proses mencuci muka
-> Memberikan lapisan pelindung pada kulit daripada terdedah dengan mineral seperti klorin
-> semasa membersihkan wajah
-> Mencerahkan wajah secara sekata
-> Melembapkan kulit sehingga mengurangi kekeringan apabila terdedah dengan sinar UV


DERMAGs Intensive Brightening Serum
-> DERMAGs Intensive Brightening Serum adalah serum penjagaan kulit wajah yang berupaya memberi kuasa serapan maksima 200% lebih berkesan untuk mencerah kulit wajah dan memperbaiki sel kulit.
-> Mencerahkan kulit wajah secara sekata
-> Merawat masalah kulit wajah (parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll)
-> Mengecilkan liang pori
-> Mengurangkan kedutan pada kulit wajah
-> Mengimbangi lebihan minyak
-> Mengatasi kulit kering dan kusam
-> Memulihkan sel kulit yang rosak
-> Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi

DERMAGs Intensive Refining Cream

DERMAGs Intensive Refining Cream membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit wajah dan menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit yang cerah, halus, dan gebu.
-> Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran, dan pencemaran alam sekitar
-> Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya
-> Membantu mencegah penuaan pramatang
-> Bertindak sebagai perlindungan untuk menutup kesan parut dan jeragat pada kulit wajah

Cara penggunaan (siang hari):
-> Sapukan secara nipis dan sekatakan dengan gerakan memijat pada keseluruhan kulit wajah.


Urutan Penggunaan
Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion


RM329.00 + poslaju RM10.00 = RM339


FULL INFO >>>> www.dermags.info

**pembeli set ini akan layak untuk 10% diskaun seumur hidup untuk mana mana pembelian selepas ini

DERMAGS TRIAL SET






Intensive Refining Cream (5 gram)     >> [info]Intensive Brightening Serum (10 ml)     >> [info]
Intensive Brightening Cleanser (30 ml)       >> [info]
Dermags Skin Softener (30 ml)       >> [info]




Urutan Penggunaan
Cleanser >> Skin Softener >> Serum >> Refining Cream >> BB Cushion

RM139.00 + poslaju RM10.00 = RM149.00


FULL INFO >>>> www.dermags.info